Om os​

Furniture ReDesign startede småt i 2018, under navnet ”Furniture For Fun” – vi skiftede navn i 2022 og har fuld fokus på at nytænke gamle og udslidte møbler for at sikre dem en plads i det moderne hjem, både i samarbejde med kunder og når vi indkøber og istandsætter med vidersalg for øje.

Der er mange muligheder for valg af stof og udtryk af møblet - enten på et møbel man selv har stående eller et af de mange projekt møbler vi selv indkøber. Vi har mange ideer og tager gerne en snak omkring hvad der passer præcis til dig og gerne med et unikt udtryk hvor vi eksperimenterer med stoffer, farver, skind og pels for at sikre at møblet skiller sig ud i dit hjem og i forhold til andre hjem.​

​Vi indkøber også møbler, istandsætter og sælger via vores Instagram og Facebook – for alle vores møbler sigter vi mod det unikke, og opdaterede look der komplimenterer det moderne hjem.

​​Vi sætter en ære i kundeservice, og sigter altid mod at have fair og konkurrencedygtige priser. Vi sørger for at involvere dig fra start til slut så vi er sikre på at vi alle er tilfredse med både process og endeligt resultat.

Vi er altid klar til en snak og et uforpligtende tilbud.

Mange hilsner,

Trine & Jacob

Furniture ReDesign, Børve & Rosenberg

Følg med på

Sociale medier​

Du kan følge med i meget af vores arbejde på både Facebook og Instagram, her kan du også finde de mange møbler vi har til salg, og hvilke vi arbejder på.

er du blevet

Interesseret i et møbel?

Har du set et møbel du er interesseret i, eller skal du have ombetrukket et af dine egne møbler? Så kontakt os gerne både på telefon: 42 37 70 71 eller e-mail: info@furnitureredesign.dk - jacob@furnitureredesign.dk så hjælper vi dig videre.

Hvis du ønsker at købe et af vores møbler, så udfyld formularen, så vender vi tilbage.

 
 
Vedhæft et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kom i kontakt med os

Furniture ReDesign

Sallingevej 11, 2720 København

CVR: 41310960

Sociale medier