Istandsættelse og ombetrækning​

Har du en af de danske design klassikere stående og hensygne derhjemme I skammekrogen fordi den er slidt eller bare ikke passer ind i dit hjem? Har du morfars gamle lænestol stående og samle støv fordi betrækket er hullet eller fjedrene gået? Du sidder fantastisk I den og nænner ikke at smide den ud, eller har du blot fundet nogle spændende spisestole på et loppemarked?

Få nyt liv til dine gamle møbler

Vi kan hjælpe dig med at få nyt liv i de møbler du elsker men som ikke passer ind i dit hjem. Vi kan hjælpe med stofvalg der kan håndtere både katte, børn og teenagere og som kan give dit hjem det unikke præg du leder efter - samtidig med at historien og nostalgien bevares, blot I en opdateret version.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på ompolstring, ombetrækning og instandsættelse. Vi hjælper dig med stof og farvevalg og holder dig orienteret igennem hele forløbet.

Herunder kan du se hvordan gamle møbler forvandles – fra støvsamlere på loftet til statement i stuen.

 
 
Vedhæft et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på

Sociale medier​

Du kan følge med i meget af vores arbejde på både Facebook og Instagram, her kan du også finde de mange møbler vi har til salg, og hvilke vi arbejder på.

er du blevet

Interesseret i et møbel?

Har du set et møbel du er interesseret i, eller skal du have ombetrukket et af dine egne møbler? Så kontakt os gerne både på telefon: 42 37 70 71 eller e-mail: info@furnitureredesign.dk - jacob@furnitureredesign.dk så hjælper vi dig videre.

Hvis du ønsker at købe et af vores møbler, så udfyld formularen, så vender vi tilbage.

 
 
Vedhæft et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kom i kontakt med os

Furniture ReDesign

Sallingevej 11, 2720 København

CVR: 41310960

Sociale medier